PESÄNRAKENNUSTA.

27 syyskuuta 2012











Puuhat vähävähältä vähenevät kesäpesällä, on aika siirtyä talvipesän rakennukseen. Olen myös herännyt kesähorroksesta tyypilliseen syksyn innostukseen. Ideoita on, mutta aikaa liian vähän. :) Tykkään hämärästä ja tihkusateisista syysilloista, mutta kuvaaminen on turhan vaivalloista töiden jälkeen.

LOMALTAPALUU.

21 syyskuuta 2012
















Lomat on nyt lomailtu ja arki alkanut. Ensimmäinen työviikko  on jo takana. Pieni katsaus kuluneeseen kesään, kuin koko kesä ja loma tuntuu kaukaiselta. :)

LOMALAINEN.

13 syyskuuta 2012

{Krakova}

Terveisiä Puolasta! Tein reilun viikon reissun kiertäen Krakovassa, Gdanskissa ja Sopotissa. Täytyy sanoa, että pidin enemmän Puolasta kuin Roomasta, mutta ei kumpikaan maa Japania voita. :)

Eihän se bloggaaja eikä mikään, joka ei omia varpaitaan kuvaa joten tässä vähän Puolan maaperää somien varpaideni kanssa. :) Puolan kuvat siirtyivät käsiteltävien hännille heti viime vuoden Japanin ja tämän vuoden Rooman kuvien jälkeen...


{Krakova} 


{Gdansk} 


{Gdansk}  


{Sopot}  


{Sopot}   

Blogini on saanut lomani aikana kaksi tunnustusta, I love your blogin Pientä piharemonttia -blogin Annulta ja Very Inspiring Blogger Awardin Pala villaa -blogin Hannalta. Iso kiitos ja niiaus! :)
Proudly designed by Mlekoshi playground